به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ دوم کتاب «ژنتیک پایه» وارد بازار نشر شد

۲۹ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۵ کد : ۶۳۷۰۰ فرهنگی
چاپ دوم کتاب «ژنتیک پایه» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ دوم کتاب «ژنتیک پایه» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «ژنتیک پایه» تألیف دکتر سید مرتضی جوادی‌ راد، طاهره بیدمشکی، جواد یغموریان خوجینی و رویا دانش‌پژوه، با شمارگان 500 نسخه، دارای 335 صفحه، در هفت فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب شامل نگارش بهترین متن مرتبط با درس ژنتیک پایه، به‌روزرسانی مطالب و اضافات ضروری مترجمین، درج مقالات و آخرین یافته‌های مرتبط با درس مبانی ژنتیک می‌باشد و هدف اصلی این است که دانشجویان به‌تنهایی نیز بتوانند مطالب را درک و ضبط کنند.

چاپ دوم این کتاب در پاییز 1402 با قیمت 2 میلیون و 10 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی