جلسه شورای فرهنگی مراکز آموزش کوتاه مدت برگزار شد

۰۶ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۳ کد : ۶۴۰۱۲ فرهنگی
جلسه شورای فرهنگی مراکز آموزش کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
جلسه شورای فرهنگی مراکز آموزش کوتاه مدت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، جلسه شورای فرهنگی مراکز آموزش کوتاه‌مدت با حضور احمد پایداری معاون فرهنگی، غلامرضا ریحانی معاون آموزشی، ذبیح الله قجاوند معاون پشتیبانی ،حسین تیموری مسؤول حراست و نفیسه چهرآزاد کارشناس فرهنگی مراکز آموزش کوتاه‌مدت در محل ستاد معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

با توجه به حساسیت مدیران جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به مسأله فرهنگ و بحث عفاف و حجاب در مراکز کوتاه مدت، این واحد اقدام به تشکیل شورای فرهنگی مراکز کوتاه‌مدت نموده است و در این جلسه به بحث و بررسی مسائل فرهنگی خصوصاً رعایت موازین شرعی از طرف مدرسین و فراگیران پرداخته شد و گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی لازم توسط کارشناس فرهنگی مراکز و مسؤول حراست ارائه گردید.

در این جلسه آسیب شناسی در موارد خاص فرهنگی مورد توجه قرار گرفت و نسبت به ارائه برنامه‌های فرهنگی آتی و در جهت رعایت موازین شرعی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

لازم به ذکر است این جلسه ماهیانه و با حضور اعضاء شورای فرهنگی تشکیل می‌گردد.

کلید واژه ها: مراکز آموزش کوتاه مدت روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی شورای فرهنگی آسیب شناسی فرهنگی