اخذ موافقت اصولی گروه پژوهشی «فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی»

۰۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۷ کد : ۶۴۰۵۴ پژوهشی تاپ خبر
گروه پژوهشی «فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی» جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان موافقت اصولی گرفت.
اخذ موافقت اصولی گروه پژوهشی «فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی»

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دکتر علی قاسمی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، از اخذ موافقت اصولی گروه پژوهشی «فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی» خبر داد.
قاسمی گفت: با تصویب شورای نظارت و گسترش تشکیلات پژوهشی جهاددانشگاهی، گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان موفق به اخذ موافقت اصولی شد.
وی عنوان کرد: یکی از مباحث بسیار مهم کشور، ضایعات کشاورزی است به طوری که سالانه حدود 30 درصد از محصولات کشاورزی در کشور ضایع شده و هدر می روند، به همین خاطر این گروه پژوهشی تشکیل شد تا با انجام پژوهش و طرح های فناورانه، زمینه تولید ترکیبات با ارزش افزوده از ضایعات را فراهم آورد.
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ادامه داد: محورهای فعالیت این گروه شامل تولید مواد اولیه غذایی، دامی، کشاورزی، صنعتی و ... از پسماندهای کشاورزی، صنایع غذایی، فضای سبز و جنگل ها و خالص سازی و بهبود کیفیت ترکیبات استخراجی با انجام اصلاحات فیزیکوشیمیایی، آنزیمی و میکروبی است.

کلید واژه ها: گروه پژوهشی «فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی» جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان