به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان؛

سخنرانی "بررسی شبهات فلسطین" برگزار شد

۲۱ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۱ کد : ۶۴۶۷۳ فرهنگی
سخنرانی پیرامون بررسی شبهات فلسطین با حضور دکتر سید محمد مهدی ابطحی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
سخنرانی "بررسی شبهات فلسطین" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، سخنرانی با موضوع "شبهات فلسطین" و با حضور دکتر سید محمد مهدی ابطحی در دانشگاه صنعتی اصفهان به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این برنامه که با حضور اساتید، کارمندان و دانشجویان در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، دکتر ابطحی ابتدا مقدمه‌ای پیرامون تاریخچه حضور صهیونیست ها در فلسطین اشغالی ارائه نمود سپس به ارائه شبهات مطرح‌شده در این خصوص پرداخت.

وی با اشاره به ریشه‌های تاریخی و مذهبی از سرزمین آبا و اجدادی فلسطینیان از نحوه برخورد دوگانگی غرب با مسأله فلسطین گفت و به دیگر شبهات مانند فلسطینی‌ها ناصبی هستند، زمین‌های خود را به یهودیان فروختند، حماس شروع‌کننده جنگ بود، طوفان الاقصی شکست خورد و شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران زده شد اشاره کرد.

کلید واژه ها: شبهات فلسطین تاریخچه حضور صهیونیست ها در فلسطین طوفان الاقصی نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران