به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ دوم کتاب «اصول پرورش و تولید سبزی‌ها» وارد بازار نشر شد

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۰ کد : ۶۴۷۵۵ فرهنگی
چاپ دوم کتاب «اصول پرورش و تولید سبزی‌ها (از کاشت تا برداشت) – ویرایش دوم» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ دوم کتاب «اصول پرورش و تولید سبزی‌ها» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «اصول پرورش و تولید سبزی‌ها (از کاشت تا برداشت) – ویرایش دوم» تألیف دکتر مریم حقیقی (عضو هیئت ‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان)، با شمارگان 500 نسخه، دارای 396 صفحه و 12 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب برگرفته از منابع خارجی و کلیه کتاب‌ها و جزوات تدریس شده در دانشگاه‌های برتر کشور برای دانشجویان، اساتید، پژوهشگران، اصلاحگران و تولیدکنندگان علاقمند به آشنایی و پرورش سبزیجات می‌باشد تا منبع جامع و کاملی برای استفاده به‌عنوان منبع درسی برای دانشجویان کشاورزی در کلیه گرایش‌ها خصوصاً باغبانی به‌عنوان دروس اصلی رشته قرار گیرد.

چاپ دوم این کتاب در پاییز 1402 باقیمت 2 میلیون و 400 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب انتشارات اصول پرورش و تولید سبزی‌ها انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان