همکاری جهاددانشگاهی با شبکه پژوهش و فناوری استان اصفهان

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۱ کد : ۶۵۰۶۳ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
در راستای توسعه پژوهش و نوآوری، جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان با شبکه پژوهش و نوآوری استان اصفهان تفاهم نامه همکاری امضا کرد.
همکاری جهاددانشگاهی با شبکه پژوهش و فناوری استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، با هدف تسهیل همکاری، تبادل دانش و فناوری، ارتقای کیفیت آموزش و تسریع فرآیند نوآوری جلسه همکاری مشترک بین جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و شبکه پژوهش و فناوری استان اصفهان برگزار شد.

غلامرضا ریحانی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان اظهار کرد: با توجه به اهمیت پژوهش و نوآوری در توسعه اقتصادی و پیشرفت جامعه، همکاری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با شبکه پژوهش و نوآوری استان اصفهان قدمی مهم و مؤثر در راستای ارتقای سطح علمی و فناورانه استان است.

وی افزود: با امضای این تفاهم نامه امکان ایجاد شبکه‌های همکاری بین دانشگاه و صنعت فراهم شده و از تجربیات و دانش دو سازمان استفاده مشترک خواهد شد که این اقدام منجر به توسعه فناوری‌های نوین، افزایش توانمندی‌های تحقیقاتی و ایجاد فرصت‌های شغلی در استان اصفهان خواهد شد.

ریحانی ادامه داد: این همکاری قدمی استراتژیک در توسعه علمی و فناورانه منطقه و ارتقای همکاری بین دانشگاه و صنعت است که امکان ایجاد شبکه‌های همکاری و تبادل دانش و فناوری را فراهم کرده و می‌تواند به توسعه صنایع دانش‌بنیان، ارتقای کارآفرینی و ایجاد رشد و پویایی در بخش‌های مختلف اقتصادی منطقه کمک کند.

وی گفت: از طرف دیگر، این همکاری می‌تواند به تقویت نقش جامعه علمی و دانشگاه در توسعه ملی و منطقه‌ای کمک کند و به گسترش فرهنگ پژوهش و نوآوری و نیز تقویت و توسعه فرهنگ کارآفرینی در جامعه اصفهان کمک کند.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان عنوان کرد: با توجه به اهمیت همکاری‌های بین دانشگاه و صنعت در ایجاد پیشرفت و توسعه، امیدواریم که این تفاهم نامه بتواند زمینه‌ساز همکاری‌های بیشتر و گسترده‌تر بین دانشگاه و صنعت در استان اصفهان باشد و به ارتقای سطح علمی و فناورانه دانشگاه‌ها، توسعه فناوری‌های نوین و افزایش توانمندی‌های تحقیقاتی در استان کمک کند.

وی اضافه کرد: با توجه به سرمایه انسانی و دانش فنی فراوان در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، این همکاری می‌تواند به ایجاد فرصت‌های شغلی، ارتقای کارآفرینی و توسعه اقتصادی منطقه کمک کند، همچنین این تفاهم نامه می‌تواند به توسعه صنایع دانش‌بنیان و افزایش تولید علم و فناوری در استان اصفهان منجر شود.

ریحانی در پایان گفت: این همکاری می تواند به پیشرفت و توسعه استان اصفهان و ایجاد رشد و پویایی در بخش‌های مختلف اقتصادی و فناورانه منطقه کمک کند و به تحقق اهداف توسعه پایدار و ایجاد اشتغال مناسب در استان سرعت ببخشد.

کلید واژه ها: شبکه پژوهش و فناوری استان اصفهان دانشگاه و صنعت فناوری‌های نوین آموزش و تسریع فرآیند نوآوری دانش و فناوری