به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ اول کتاب «ریاضی مهندسی» وارد بازار نشر شد

۳۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۵ کد : ۶۵۱۱۵ فرهنگی
چاپ اول کتاب «ریاضی مهندسی (جلد اول: توابع مختلط)» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ اول کتاب «ریاضی مهندسی» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «ریاضی مهندسی (جلد اول: توابع مختلط)» تألیف دکتر حمیدرضا مرزبان (دانشیار دانشگاه صنعتی اصفهان)، با شمارگان 500 نسخه، دارای 266 صفحه و 7 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب شامل ۶۵۰ مسأله است که در قالب مثال‌ها، تمرینات تکمیلی و پرسش‌های چهار گزینه‌ای تدوین شده است. بسیاری از مفاهیم مهم و اساسی درس در قالب پرسش‌های چهارگزینه‌ای مورد تأکید قرار گرفته‌اند. نوع و سطح سؤالات به‌گونه‌ای است که ضمن ارتقای کیفی سطح آموزش دانشجویان، اشتیاق و انگیزه یادگیری را بر می‌انگیزد و خلاقیت را در آنان متجلی می‌سازد. کتاب حاضر برای استفاده دانشجویان رشته‌های مهندسی و علوم پایه در دروس ریاضی مهندسی و توابع مختلط تدوین شده است.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1402 با قیمت یک میلیون و 600 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: ریاضی مهندسی چاپ کتاب انتشارات انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان