حضور معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۳ کد : ۶۶۰۷۹ پژوهشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان حضور پیدا کرد.

معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در این نمایشگاه به معرفی محصولات گروه های پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی همچنین معرفی خدمات و دستاوردهای پژوهشی خود پرداخت.

این نمایشگاه از تاریخ 13 لغایت 19 آذرماه در برج فناوری شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با حضور دستگاه های اجرایی، مراکز علمی و پژوهشی و شرکت های فناور و دانش بنیان استان اصفهان برگزار شد.

کلید واژه ها: نمایشگاه پژوهشی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان برج فناوری شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان