برگزاری کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم در دانشگاه صنعتی اصفهان

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۵ کد : ۶۶۳۵۰ فرهنگی
برگزاری کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم در دانشگاه صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کرسی تلاوت و تدبر در قرآن کریم را طی دو روز با حضور قاریان بین المللی حمیدرضا مقدسی و علیرضا مکاری و مفسران قرآن حجه الاسلام عمادی و حجه الاسلام سید محسن موسوی در مسجد حضرت زهرا دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار کرد.

در این مراسم که با حضور اساتید، کارمندان و دانشجویان برگزار شد ابتدا قاریان به قرائت مجلسی قرآن پرداخته و سپس مفسران قرآن نیز در مورد آیات تلاوت شده به بیان تفسیر پرداختند.

از جمله بیانات مفسران قرآن به بیان مطالب زیر اشاره نمود: قرآن فقط هدایت گر متقین است تا کسی متقی نباشد خدا او را هدایت  نمی کند تا اهل تقوا نشویم هیچ وقت بهره ای از قرآن نمی بریم اهل تقوا هم خصوصیاتی دارند که یکی ایمان به غیب است علامه طباطبایی  می فرمایند اولین مرتبه غیب خود انسان است وجود بدن مادی داریم و یک بعد غیبی در رویای صادقانه است که می بینیم بعدی داریم ورای زمان و مکان است که همان ایمان به غیب است.ما نسبت به حقایق غافل هستیم همین الان قیامت جلوی چشم ما هست ولی ما نسبت به آن غافل هستیم.

کلید واژه ها: معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کرسی تلاوت و تدبر