حضور جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در جلسه میز پژوهشی مسائل استان اصفهان

۰۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۵ کد : ۶۶۶۷۰ عمومی
جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در جلسه میز پژوهشی مسائل استان اصفهان پیرامون موضوع خانواده و جمعیت حضور پیدا کرد.
حضور جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در جلسه میز پژوهشی مسائل استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، میز پژوهشی مسائل استان اصفهان پیرامون موضوع خانواده و جمعیت به همت استانداری اصفهان و دانشگاه پیام نور استان اصفهان در محل سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور استان با حضور نمایندگان دانشگاه های اصفهان، صنعتی اصفهان، علوم پزشکی، آزاد خوراسگان، آزاد نجف آباد، هنر و جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، سرپرست دفتر امور بانوان استانداری، معاون اجتماعی و مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه صاحب الزمان(عج) با محوریت جمعیت و خانواده برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر امیرحسین بانکی پور نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ملی سخنانی را به صورت برخط ارائه کرد و به تبیین اهمیت پرداختن به بحث قانون جوانی جمعیت پرداخت و تأکید کرد: کشور ما با سرعت به سمت پیری جمعیت در حال حرکت است و چنانچه مسؤولان و مردم اهمیت موضوع را به خوبی درک نکنند و کشور وارد چاله جمعیتی شود، خروج از این چاله سال ها زمان خواهد برد.

وی همچنین به بیان رئوس قوانین تصویب شده در مورد بحث جوانی جمعیت پرداخت و همه دستگاه های کشور را ملزم به اجرای این قوانین دانست.
در ادامه اساتید و صاحبنظران حاضر در جلسه به بیان دیدگاه های خود در مورد موضوع جمعیت و خانواده پرداختند.

وضعیت جمعیتی استان در آینده، عوامل تأثیر گذار در کاهش جمعیت در بخش های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ...، میزان اثربخشی قانون جوانی جمعیت، راهکارهای پیشنهادی جهت اقناع افکار عمومی، جلب همراهی نخبگان و ترغیب آنها به فرزندآوری، بهبود ازدواج و کاهش نرخ طلاق از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.

دکتر غلامرضا قجاوند مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان که به عنوان نماینده واحد در این میز پژوهشی حضور داشت به ارائه دیدگاه های خود در این زمینه پرداخت و افزود: عدم هماهنگی بین سازمانی، استنکاف برخی سازمان ها از اجرای قانون، فعالیت های جزیره ای، فقر مهارت های مدیران و کارشناسان در زمینه اقناع و متقاعدسازی و لزوم توانمندسازی آنها در این مورد، تبلیغ سبک زندگی غربی و تغییر نگرش و سبک زندگی برخی از زنان، ناتوانی سازمان های فرهنگی در ارائه الگوی مناسب در زمینه خانواده و زن به عنوان برخی از عوامل مؤثر در عدم پیشرفت صحیح قانون جوانی جمعیت است.

کلید واژه ها: خانواده و جمعیت استانداری اصفهان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان میز پژوهشی