آغاز مرحله دوم دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویان ایران (مرحله استانی)

۲۶ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۷ کد : ۶۶۷۶۱ فرهنگی
مرحله دوم دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران (مرحله استانی) در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، احمد پایداری معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: مرحله دوم دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران(مرحله استانی) با حضور 22 تیم دانشجویی و انجام 11 مسابقه بین این تیم ها برگزار می گردد.

پایداری افزود: در مرحله استانی این دوره مسابقات تعداد 44 تیم دانشجویی از دانشگاههای مختلف استان از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه فرهنگیان حضور دارند که مسابقات بصورت حذفی برگزار گردید و تعداد 22 تیم به مرحله دوم این دوره مسابقات راه یافتند.

وی ادامه داد: با ادامه روند مراحل مختلف مسابقات در نهایت تیم های برتر اول، دوم و سوم انتخاب و جهت حضور در مسابقات کشوری معرفی می شوند.

کلید واژه ها: مناظره دانشجویان دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان