مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان بهترین مرکز مجری قوانین انضباطی شناخته شد

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۶ کد : ۶۶۸۳ تاپ خبر
 مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، بهترین مرکز مجری قوانین انضباطی از سوی دانشگاه علمی کاربردی استان شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، رییس دانشگاه علمی کاربردی استان، با اهدای لوح سپاس به رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، این مرکز را بعنوان بهترین مرکز مجری قوانین انضباطی سال 1397 اعلام کرد.

در متن این لوح سپاس خطاب به مهندس غلامرضا ریحانی که به امضای دکتر مهدی قیصری رسیده، آمده است:

بدینوسیله مراتب قدردانی و حق شناسی خود را از همکاری بی شائبه حضرتعالی و همکاران محترم در اجرای کمیته ی انضباطی دانشجویی اعلام نموده و بدین ترتیب مرکز جهادانشگاهی را به عنوان بهترین مرکز مجری قوانین انضباطی سال 1397 اعلام می کنم. امیدوارم در تمامی مراحل زندگی در سایه ی امام زمان (عج) موفق و منصور باشد.

مهدی منصوری

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان