به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ اول کتاب « نخبگان صابون‌ساز» وارد بازار نشر شد

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۸ کد : ۶۷۴۷۲ فرهنگی
در راستای سیاست حمایت از چاپ و نشر کتب کارآفرینی چاپ اول کتاب « نخبگان صابون‌ساز» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ اول کتاب « نخبگان صابون‌ساز» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «نخبگان صابون‌ساز» تألیف حسن گلدوز و حسن بسطامی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 177 صفحه و 7 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب به منظور کمک به راه‌اندازی مشاغل خانگی، به روش‌های تولید صابون پرداخته است. در فصل‌های ابتدایی کتاب نخبگان صابون ساز، به عملکرد و اجزای تشکیل‌دهنده صابون، آموزش فرمول‌نویسی حرفه‌ای، روش‌های اصلی صابون‌سازی و انواع آن پرداخته شده است؛ و فصل‌های پایانی، به روغن‌ها، تشخیص تقلب در روغن‌ها و معرفی مواد پاک‌کننده طبیعی اختصاص دارد. در نهایت در فصل آخر به پرسش‌های متداول کارآموزان پاسخ داده شده است.

چاپ اول این کتاب زمستان 1402 عرضه شد.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان