انتصاب مدیر گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی

۱۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۸ کد : ۶۸۰۴۴ پژوهشی
دکتر حامد صابریان به عنوان مدیر گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب شد.
انتصاب مدیر گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مهندس ابوذر پورمدنی رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان طی حکمی دکتر حامد صابریان را به عنوان مدیر گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی این واحد منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر حامد صابریان

با سلام و احترام

با توجه به سوابق علمی و تجارب ارزنده جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی واحد و موافقت معاون محترم پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی به مدت یک سال به عنوان مدیر گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب می شوید.

انتظار است ضمن تعامل با مراکز علمی و تولیدی کشور در خصوص برنامه ریزی هدفمند جهت تبدیل به قطب مدیریت و فرآوری ضایعات کشاورزی و همچنین تولید محصولات با ارزش افزوده مورد نیاز کشور اقدام نمایید.

امید است با توکل با خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق باشید.

مهندس ابوذر پورمدنی

رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

کلید واژه ها: گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان