انتصاب مدیر مرکز آموزش های کوتاه مدت شماره ۴ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۱ کد : ۶۸۱۷۸ آموزش و کارآفرینی
انتصاب مدیر مرکز آموزش های کوتاه مدت شماره ۴ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مژگان برزو به عنوان مدیر مرکز آموزش های کوتاه مدت شماره ۴ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب شد.

مهندس غلامرضا ریحانی معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در حکم انتصاب وی نوشت: با عنایت به تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند سرکار عالی و با توجه به موافقت رئیس محترم واحد به موجب این حکم به مدت دو سال به سمت مدیر مرکز آموزش های تخصصی شماره ۴ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب می شوید.

امید است با توکل بر خداوند متعال و تعامل و همفکری با سایر همکاران و مدیران محترم معاونت آموزشی واحد و همچنین برنامه ریزی مناسب در چارچوب برنامه هفتم توسعه در انجام وظایف محوله و توسعه کیفی و کمی دوره های آموزشی موفق باشید.

همچنین وی مراتب تشکر و قدردانی خود را به خاطر تلاش های حمیده ستایش مهر در طول مدت تصدی این سمت اعلام کرد.

کلید واژه ها: انتصاب