انتصاب مدیر اداره برنامه ریزی نظارت و توسعه آموزش جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۹ کد : ۶۸۱۸۳ آموزش و کارآفرینی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، حمیده ستایش مهر به عنوان مدیر اداره برنامه ریزی نظارت و توسعه آموزش جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب شد.

مهندس غلامرضا ریحانی معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در حکم انتصاب وی نوشت: با عنایت به تعهد، شایستگی و سوابق ارجمند سرکار عالی و موافقت رییس محترم واحد، به عنوان مدیر اداره برنامه ریزی نظارت و ارزیابی معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب می شوید.

امید است با توکل برخداوند، تعامل مؤثر با همکاران و برنامه ریزی دقیق در راستای اجرای سیاست ها، راهبردها و برنامه های عملیاتی متناسب با اهداف برنامه هفتم توسعه موفق باشید.

همچنین وی مراتب تشکر و قدردانی خود را به خاطر تلاش های مهندس غلامرضا کرباسی در طول مدت تصدی این سمت اعلام کرد.

کلید واژه ها: انتصاب