انتصاب مدیر مرکز آموزش های کوتاه مدت شماره ۵ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۴ کد : ۶۸۱۸۶ آموزش و کارآفرینی
مهندس شهرزاد مشرفی به عنوان سرپرست مرکز آموزش های کوتاه مدت شماره ۵ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب شد.
انتصاب مدیر مرکز آموزش های کوتاه مدت شماره ۵ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مهندس شهرزاد مشرفی به عنوان سرپرست مرکز آموزش های کوتاه مدت شماره 5 جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب شد.

مهندس غلامرضا ریحانی معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در حکم انتصاب وی نوشت: با عنایت به تعهد و شایستگی و با توجه به موافقت رئیس محترم واحد به موجب این حکم به مدت ۶ ماه سرکار عالی به عنوان سرپرست مرکز آموزش های تخصصی شماره 5 جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب می شوید.

امید است با توکل بر خداوند متعال و تعامل و همفکری با سایر همکاران و مدیران محترم معاونت آموزشی واحد، در انجام وظایف محوله و توسعه کیفی و کمی دوره های آموزشی مرکز موفق باشید.

همچنین توجه جدی به اهداف و برنامه های ترسیم و ابلاغ شده معاونت برای ارتقا جایگاه مرکز و افزایش تنوع دوره های آموزشی تخصصی به ویژه در حوزه علوم تربیتی و با رویکرد بازار کار مورد انتظار است.

وی مراتب تشکر و قدردانی خود را به خاطر تلاش های مژگان برزو در طول مدت تصدی این سمت اعلام کرد.

کلید واژه ها: انتصاب