"تریبون آزاد انتخابات" برگزار شد

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۵ کد : ۶۸۷۵۱ فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون مناظره و گفت وگوی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان "تریبون آزاد انتخابات" در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
"تریبون آزاد انتخابات" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، روز یکشنبه 29 بهمن ماه، "تریبون آزاد انتخابات" به همت کانون مناظره و گفت وگوی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و با همکاری تشکل های دانشجویی انجمن اسلامی، جامعه اسلامی، آرمان و بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان در محوطه مجموعه تالارهای این دانشگاه برگزار شد.

دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در این تریبون آزاد با رعایت زمان حداکثر سه دقیقه ای به بیان عقاید و نظرات خود، پیرامون انتخابات با موضوع هایی همچون صلاحیت نامزدها، کارآمدی مجلس، نتایج رأی دادن یا ندادن، کارآمدی یا ناکارآمدی برخی نمایندگان، قانون های مصوب جدید در انتخابات، میزان اثرگذاری مشارکت در انتخابات، انتقاد از مسؤولین قبلی و انتظار رفع مشکلات از نمایندگان جدید و ... پرداختند.

کلید واژه ها: تریبون آزاد انتخابات کانون مناظره و گفتگو