در پنجمین دوره طرح ملی نکوداشت مفاخر ایران اسلامی:

آئین تکریم از محمد حسین نصر اصفهانی رئیس پژوهشکده زیست فناوری اصفهان برگزار شد

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۴ کد : ۶۸۸۸۴ عمومی
طی برنامه "پنجمین دوره طرح ملی نکوداشت مفاخر ایران اسلامی (نکوداشت شیخ الرئیس حکیم ابو علی سینا)"  دانشمند برجسته حوزه زیست فناوری، دکتر محمد حسین نصر اصفهانی رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان تکریم و از وی تقدیر شد.
آئین تکریم از محمد حسین نصر اصفهانی رئیس پژوهشکده زیست فناوری اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، روز سه شنبه یکم اسفندماه 1402 طی مراسمی در تالار هنر دانشکاه صنعتی اصفهان، با حضور مسؤولین، کارمندان و دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان و مسؤولین جهاد دانشکاهی واحد صنعتی اصفهان دکتر محمد حسین نصر اصفهانی تکریم و از وی تقدیر شد.

این مراسم با عنوان "پنجمین دوره طرح ملی نکوداشت مفاخر ایران اسلامی (نکوداشت شیخ الرئیس حکیم ابو علی سینا)"  میزبان سخنرانی تخصصی دانشمند برجسته حوزه زیست فناوری، دکتر محمد حسین نصر اصفهانی رئیس پژوهشکده زیست فناوری رویان اصفهان، پیرامون مسائل پزشکی، ژنتیکی، باروری و ناباروری بود.

در این برنامه ضمن نکوداشت شیخ الرئیس حکیم ابو علی سینا و ارائه بخشی از رزومه و افتخارات دکتر نصر اصفهانی با اهدای هدیه از ایشان تقدیر شد.

دکتر محمدحسین نصراصفهانی علاوه بر رشته تخصصی خود که جنین‌شناسی بالینی است، فعالیت‌های زیادی را در زمینه‌های شبیه‌سازی حیوانی، سلول‌های بنیادی، ژنتیک و... انجام داده است. وجود او به‌عنوان مسؤول پروژه شبیه‌سازی گوسفند (رویانا) برای اولین بار در خاورمیانه فصلی نو را در علم و دانش این کشور رقم زده است.

دکتر نصر با همراهی و حمایت زنده‌یاد کاظمی آشتیانی مؤسس پژوشگاه رویان، پژوهشکده زیست‌فناوری اصفهان را راه‌اندازی و از آن زمان تاکنون به‌عنوان رئیس این پژوهشکده فعالیت دارد و با انجام بسیاری از طرح‌های موفق تحقیقاتی، باعث پیشرفت و ترقی علم در این مرز و بوم شده است.

گفتنی است، راه اندازی چندین آزمایشگاه تخصصی، راه اندازی مرکز ناباروری در شهرک سلامت اصفهان، ارائه بیش از 420 مقاله بین المللی، 40 مقاله داخلی در ژورنال های مختلف کشوری، نویسندگی بیش از 30 عنوان کتاب، کسب عنوان یکی از 10 دانشمند برتر دنیا در خصوص درمان ناباروری، کسب جایزه علمی البرز، کسب عنوان دانشمند برتر کشوری، کسب عنوان نخبه شاخص استان اصفهان، دبیر علمی دومین کنگره بین المللی وانا و... تنها گوشه ای از افتخارات این چهره ماندگار است.

کلید واژه ها: دکتر محمدحسین نصر اصفهانی