برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۰ کد : ۷۰۹۱۸ فرهنگی تاپ خبر
اولین مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید در تالار هنر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مرکز انتشارات واحد صنعتی اصفهان و سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مرحله  استانی  اولین مسابقات ملی ارائه سه دقیقه ای سدید را در تالار هنر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار کرد.

این مسابقات به منظور فراهم سازی بستری برای ایجاد رشد و تقویت مهارت های ارتباطی، بیانی و ایده پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم در پنج بخش پایان نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع به صورت هماهنگ در 21 استان (شامل 30 واحد جهاد دانشگاهی) در حال برگزاری است. فراخوان ثبت نام از پانزدهم بهمن سال 1402 آغاز و اطلاع رسانی آئین نامه برگزاری، نحوه برگزاری و آموزش ثبت نام کنندگان انجام شده است.

در پایان مرحله اول اولین دوره مسابقات ارائه سه دقیقه ای سدید در اصفهان دانشجویان ذیل حائز رتبه اول تا سوم شدند.

1- جوانه جانی/ دانشجوی رشته مهندسی نساجی/ دانشگاه صنعتی اصفهان/ مقطع کارشناسی/ بخش کتاب

2- علی نجارزادگان/ دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر/ دانشگاه صنعتی اصفهان/ مقطع کارشناسی/ بخش طرح پژوهشی

3- اسماعیل شیری/ دانشجوی رشته حقوق/ دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد/ مقطع کارشناسی ارشد/ بخش کتاب