برگزاری جلسه ملاقات مجازی والدین فراگیران با مدیران معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۶ کد : ۷۱۰۴۳ آموزش و کارآفرینی
جلسه ملاقات مجازی والدین فراگیران با مدیران معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ندا معین مدیر مرکز آموزش های تخصصی شماره 3 جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: ذیل برنامه جامع بهبود مستمر کیفیت آموزش، اقدامات متعددی تعریف و اجرا می شود که یکی از آنها ارتباط مستقیم مدیران با فراگیران و والدین آنها تعریف شده است.

وی افزود: براین اساس جلسه ای با حضور دکتر امیریوسفی مدیر گروه زبان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و والدین فراگیران کودک و نوجوان جهاددانشگاهی مرکز آموزش های تخصصی شماره 3 (نجف آباد) برگزار شد.

معین ادامه داد: در این جلسه که به صورت آنلاین برگزار شد، دکتر محمد امیر یوسفی در مورد عوامل مؤثر بر یادگیری زبان انگلیسی، توضیحاتی را برای والدین ارائه کرد و در انتها به سؤال های مطرح شده پاسخ داد.

وی عنوان کرد: این جلسه که جهت رفع ابهامات و پاسخ به سؤال های والدین به منظور یادگیری زبان انگلیسی فرزندانشان هماهنگ شده بود با استقبال چشمگیر آن ها مواجه شد و والدین خواستار برگزاری مستمر چنین جلساتی شدند.