به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

سمینار رایگان دوره‌های تخصصی FCE ,CAE, CPE برگزار شد

۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۹ کد : ۷۲۷۰۰ آموزش و کارآفرینی
سمینار رایگان دوره‌های تخصصی FCE ,CAE, CPE در جهاد دانشگاهی صنعتی مرکز شماره یک جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
سمینار رایگان دوره‌های تخصصی FCE ,CAE, CPE برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، سمینار رایگان دوره‌های تخصصی FCE ,CAE, CPE در جهاد دانشگاهی صنعتی مرکز شماره یک جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان واقع در خیابان پنج رمضان برگزار شد.

الهام مهدویان کارشناس امور آموزشی زبان انگلیسی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: این دوره ویژه زبان آموزان بزرگسال که دیپلم جهاد دانشگاهی را دریافت نموده و دوره‌های پیشرفته زبان را به اتمام رسانده اند است.

وی افزود: این سمینار با سخنرانی فرزاد درخشنده مدرس دوره‌های تخصصی که به معارفه کامل و جامعی از کتاب‌ها و دوره‌های تخصصی دوره های مذکور پرداخت برگزار شد.

مهدویان عنوان کرد: در این سمینار بررسی کامل کلیه‌ ساختارهای گرامری و تثبیت ساختارها از طریق مهارت گفتاری، تمرکز بیشتر بر تلفظ استاندارد با هدف از بین بردن اشتباهات تلفظی رایج، آموزش کامل استفاده از collocations برای اجتناب از ساختارهای فینگلیش، یادگیری "اصطلاحات"به صورت فعال همراه با درک صحیح نحوه استفاده آنها، یادگیری تکنیک‌های تست‌زنی در مهارت‌های شنیداری و خوانداری، یادگیری مدل‌های متنوع نوشتاری، اختصاص زمان کافی برای مهارت گفتاری به منظور تثبیت کامل  ساختارهای گرامری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: این دوره مختص علاقمندان به زبان انگلیسی برای تقویت مهارت عمومی زبان انگلیسی و داوطلبان آزمون های تخصصی آیلتس و تافل و پی تی ایی و داوطلبان کنکور زبان (کارشناسی و کارشناسی ارشد) و همچنین علاقمندان به تدریس زبان انگلیسی است.

کارشناس امور آموزشی زبان انگلیسی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در پایان گفت: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اصفهان خ پنج رمضان، مرکز شماره 1 جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا وبگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن 33378580 پاسخگوی سوالات شماست.