به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ سوم کتاب «راهنمای جامع آکواریوم آب ‌شور و شیرین» وارد بازار نشر شد

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۷ کد : ۷۲۷۸۰ فرهنگی
در راستای سیاست حمایت از چاپ و نشر کتب مرتبط با کارآفرینی، چاپ سوم کتاب «راهنمای جامع آکواریوم آب ‌شور و شیرین» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ سوم کتاب «راهنمای جامع آکواریوم آب ‌شور و شیرین» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «راهنمای جامع آکواریوم آب ‌شور و شیرین» تألیف مهندس محمد امینی چرمهینی و مهندس سمیرا ناظم‌رعایا، با شمارگان 500 نسخه، دارای 466 صفحه و 11 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب یک منبع جامع برای همه افراد، از تازه‌کار تا با تجربه یا حرفه‌ای، برای نگهداری یا تکثیر ماهی‌ها است. با مطالعه این کتاب متوجه خواهیم شد که ساخت و راه‌اندازی یک آکواریوم زیبا و سالم با دانستن اصول علمی و تجربه‌های آکواریوم‌داران پیشتاز، امکان‌پذیر خواهد بود.

چاپ سوم این کتاب در بهار 1403 با قیمت 3 میلیون و 450 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب