به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

گپ و گفتگوی دانشجویی برگزار شد

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۴ کد : ۷۲۸۱۳ فرهنگی
گپ و گفتگوی دانشجویی توسط کانون مناظره و گفتگو در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
گپ و گفتگوی دانشجویی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، گپ و گفتگو دانشجویی پیرامون انتخابات از طرف کانون مناظره و گفتگو جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

گفتگوی آزاد پیرامون انتخابات در سالن کنفرانس دانشکده صنایع برگزار شد و دانشجویان به مدت 3 دقیقه نظرات و انتقادات خود را پیرامون اصل انتخابات، عملکرد دولت ها در جایگاه های موافق و مخالف مطرح می کردند در این نشست صمیمی طرح دوئل برای اعلام مخالف با سخنران و اعلام مناظره در قالب کارت دوئل بالا می رفت و سخنران به نقد داوطلب دوئل پاسخ می داد.

به اذعان شرکت کنندگان این بستر باید تداوم داشته باشد و کانون مناظره و گفتگو به عنوان مسؤول برنامه برای ادامه نشست ها از حاضران دعوت به شرکت و تبلیغ برای حضور حداکثری را داشت.