به همت کانون مناظره و گفت و گوی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

مناظره انتخاباتی نمایندگان دانشجویی ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان و دکتر جلیلی برگزار شد

۰۹ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۵ کد : ۷۳۰۶۰ فرهنگی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به همت کانون مناظره و گفت و گوی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مناظره انتخاباتی بین نمایندگان دانشجویی ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان و دکتر جلیلی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

این مناظره انتخاباتی روز چهارشنبه 6 تیرماه 1403 با حضور اساتید، مسؤولین و دانشجویان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این مناظره اسماعیل شیری و نوید خادمی به عنوان نمایندگان دانشجویی ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان و محمدعلی خوش اخلاق و حامد فدایی به عنوان نمایندگان دانشجویی ستاد انتخاباتی دکتر جلیلی در حضور دکتر مهدی سلمانی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان مسؤول جلسه در چند مرحله به بیان دیدگاه ها و نظرات کاندیدای خود پیرامون مسائل مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی پرداختند.

همچنین هر گروه با مطرح نمودن پرسش های خود پاسخ های طرف مقابل را خواستار بودند همچنین شرکت کنندگان نیز به بیان سؤال های خود از نمایندگان دانشجویی مدنظر پرداختند.

در پایان کانون مناظره و گفت و گوی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با اهدای تندیس به مناظره کنندگان از ایشان تقدیر نمود.