به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ دوم کتاب «نظریه‌ی گروه‌ها» وارد بازار نشر شد

۰۹ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۷ کد : ۷۳۰۷۳ فرهنگی
چاپ دوم کتاب «نظریه‌ی گروه‌ها» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ دوم کتاب «نظریه‌ی گروه‌ها» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «نظریه‌ی گروه‌ها» تألیف دکتر بیژن طائری عضو هیئت‌علمی دانشکده‌ی علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان، با شمارگان 500 نسخه، دارای 320 صفحه و 6 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

هدف این کتاب معرفی و بسط مفاهیم اساسی نظری و مقدماتی از نظریه‌ی گروها است. غالب مفاهیم معرفی شده در کتاب، برای علاقه‌مندان به مطالعه این مباحث ضروری هستند. شاخه‌های متنوعی از نظریه‌ی گروه‌ها وجود دارند که در این کتاب سعی شده مفاهیم اصولی برخی از این شاخه‌ها از قبیل گروه‌های متناهی، گروه‌های نامتناهی، گروه‌های آبلی و ...... آورده شوند. مطالعه این کتاب برای دانشجویان دوره‌های کارشناسی تا دکترای ریاضی و سایر علاقه‌مندان به علم جبر مفید است.

چاپ دوم این کتاب در بهار 1403 با قیمت 2 میلیون و 430 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب