دورهمی دختران اعضای جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۰ کد : ۷۳۱۲۹ فرهنگی
به همت معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان و به رسم هر ساله دورهمی فرزندان دختر اعضای واحد صنعتی اصفهان روز یکشنبه ۱۰/۴/۱۴۰۳ برگزار شد.
دورهمی دختران اعضای جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به همت معاونت فرهنگی واحد صنعتی اصفهان و به رسم هر ساله دورهمی فرزندان دختر اعضای واحد صنعتی اصفهان روز یکشنبه 10/4/1403 برگزار شد.

در این دورهمی فرزندان همکاران با حضور در محل ستاد جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ضمن آشنا شدن با محل کار والدین خود از برنامه های فرهنگی تفریحی نیز استفاده نمودند.

ابتدا این عزیزان با حضور در بازیکده امام خمینی به انجام بازی های نشاط آور و تفریحی پرداختند و سپس با حضور در محل ستاد جهاد در برنامه های فرهنگی و مسابقات مفرح حضور یافتند و با صرف ناهار در محل کار والدین خود این دورهمی را به پایان رسید.