برگزاری دهمین آزمون الکترونیکی ارتقا و انتصاب به مشاغل مدیر و معاون مدیریت شعب بانک رفاه

۳۰ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۵ کد : ۷۳۵۹۹ آموزش و کارآفرینی
دهمین آزمون الکترونیکی ارتقا و انتصاب به مشاغل مدیر و معاون مدیریت شعب بانک رفاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دهمین آزمون الکترونیکی بانک رفاه به همت مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

زینب عباسی مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: برگزاری آزمون الکترونیکی برای ارزیابی دانش و مهارت های کارکنان بانک به منظور ارتقا به سمت های بالاتر  انجام می‌گیرد.

وی افزود: آزمون‌های الکترونیکی کارکنان بانک‌ها پوشش دهنده موضوعاتی از قبیل مقررات بانکی، محصولات و خدمات بانکی، مهارت‌های مدیریت ریسک واخلاق حرفه ای است.

عباسی گفت: برگزاری این آزمون‌ها افزایش انگیزه و تعهد کارکنان، شناسایی و ارتقا افراد شایسته، ارتقای سطح دانش و مهارت های کارکنان و در نهایت بهبود کیفیت خدمات ارائه شده به مشتریان را به همراه خواهد داشت.

مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اضافه کرد: آزمون الکترونیکی ارتقاء و انتصاب به مشاغل مدیر و معاون مدیریت شعب بانک رفاه با نظارت مرکز آزمون معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران در مرکز کامپیوتر و فنی مهندسی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و به‌ صورت هم‌زمان در چندین استان دیگر برگزار شد.