به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ شانزدهم کتاب «مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد» وارد بازار نشر شد

۰۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۴ کد : ۷۳۷۴۷ فرهنگی
چاپ شانزدهم کتاب «مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد- جلد ۲ – ترجمه ویرایش سوم» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ شانزدهم کتاب «مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «مقدمه‌ای بر ترمودینامیک مواد- جلد 2 – ترجمه ویرایش سوم» " تألیف: دیوید ر.گاسکل ترجمه: دکتر علی سعیدی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 568 صفحه و 14 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب، ترجمه هشت فصل کتاب اصلی است که برای درس‌های ترمودینامیک 1 و 2 و بخشی از آن، در ترمودینامیک پیشرفته در رشته مهندسی مواد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چاپ شانزدهم این کتاب در تابستان 1403 با قیمت 3 میلیون و 980 هزار ریال عرضه شد و علاقه‌مندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب