مشارکت در نظارت بر طرح پایش اشتغال کشور

۰۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۱ کد : ۷۳۹۰۳ عمومی تاپ خبر
مشارکت در نظارت بر طرح پایش اشتغال کشور

طبق زیست بوم ملی اشتغال، مبنای اشتغال تولید است و تولید و اشتغال دو روی یک سکه هستند و بین آنها نسبت مستقیم وجود دارد. گرچه منابع تسهیلات تکلیفی حمایت از تولید و اشتغال در تبصره 16 و 18 بودجه و بسته سیاست‌های مشوق تثبیت اشتغال، مشاغل خانگی، افزایش داشته و در حال تخصیص به جامعه هدف است. در طرح پایش اشتغال کشور، جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به عنوان یکی از واحدهای نظارت کننده در این طرح مشارکت داشت. فرایند نظارت در این طرح شمامل سه مرحله «صحت‌سنجی پیامکی»، «صحت‌سنجی تلفنی» و «نظارت میدانی» است که مهمترین بخش آن مرحله نظارت میدانی است. ناظرین جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با توجه به مشخصات کامل اشتغال یافتگان جدید به محل کار یا محل فعالیت اشتغال افراد مراجعه و با استفاده از نرم افزار های آنلاین نسبت به راستی آزمایی و انطباق وضعیت موجود با داده های سامانه اقدام نمودند. این طرح با هدف تضمین اینکه مشخص شود آیا مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا که از وام‌های دولتی استفاده کرده‌اند، این تسهیلات اشتغالزا را به منظور راه اندازی و توسعه کسب و کارهای خود به‌صورت صحیح و مؤثر استفاده می‌کنند یا خیر و نیز ایجاد شفافیت و کنترل بر استفاده از وام‌های کسب و کارها توسط مجریان دریافت کننده تسهیلات اشتغالزا ، طراحی و اجرا شده است.