به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی؛

مراسم تجدید میثاق با شهدای جهاد دانشگاهی برگزار شد

۱۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۱ کد : ۷۴۱۷۳ عمومی تاپ خبر
مراسم تجدید میثاق و عطرافشانی قبور مطهر شهدای جهاد دانشگاهی برگزار شد.
مراسم تجدید میثاق با شهدای جهاد دانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مراسم تجدید میثاق و عطرافشانی قبور مطهر شهدای جهاد دانشگاهی همچنین قرائت زیارت در جوار مضجع نورای شهدا در محل گلستان شهدای استان اصفهان به میزبانی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و با حضور جمعی از کارکنان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، جهاددانشگاهی واحد اصفهان، پژوهشگاه زیست فناوری رویان اصفهان و مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان برگزار شد.

این مراسم هر ساله در ایام سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی اجرا و ضمن تجدید میثاق با شهدای جهاد دانشگاهی و دیگر شهدای آرام گرفته در خاک پاک گلستان شهدای اصفهان قبور مطهر ایشان عطرافشانی و گلباران می شود.

گفتنی است شهید مهندس فرامرز آذری یکی از شهدای جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و شهید دکتر مصطفی نیک نژادی یکی از شهدای جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در گلستان شهدای اصفهان آرام گرفتند و کارکنان جهاد دانشگاهی استان اصفهان با حضور در جوار مضجع شریف این دو شهید، یاد و خاطره لبیک گویان دعوت حق را زنده و به مقام شامخ این عزیزان ادای احترام کردند.