دوره تولید محتوای هوش مصنوعی با استقبال گسترده در سراسر ایران

۱۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۷ کد : ۷۴۲۴۸ آموزش و کارآفرینی
مرکز آموزش‌های الکترونیک جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان برای چندمین بار دوره تولید محتوای هوش مصنوعی را با استقبال چشمگیر علاقه‌مندان از سراسر ایران برگزار کرد. این دوره که توسط دپارتمان هوش مصنوعی این مرکز طراحی و ارائه می‌شود، به آموزش مبانی تولید محتوای متنی، تصویری و صوتی با استفاده از هوش مصنوعی می‌پردازد.
دوره تولید محتوای هوش مصنوعی با استقبال گسترده در سراسر ایران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، استقبال گسترده از دوره تولید محتوای هوش مصنوعی نشان‌دهنده علاقه روزافزون افراد به یادگیری این حوزه نوظهور و کاربردی است. هوش مصنوعی در حال حاضر در بسیاری از زمینه‌ها از جمله تولید محتوا، بازاریابی، خدمات مشتریان و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد و یادگیری مهارت‌های تولید محتوای هوش مصنوعی می‌تواند فرصت‌های شغلی جدیدی را برای افراد ایجاد کند.

دوره تولید محتوای هوش مصنوعی مرکز آموزش‌های الکترونیک جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان به صورت آنلاین و آفلاین برگزار می‌شود. در این دوره، فراگیران با مبانی هوش مصنوعی، ابزارهای تولید محتوای هوش مصنوعی، و تکنیک‌های تولید محتوای متنی، تصویری و صوتی با استفاده از هوش مصنوعی آشنا می‌شوند.

از مزایای این دوره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- محتوای به‌روز و کاربردی: محتوای این دوره توسط متخصصان مجرب دپارتمان هوش مصنوعی مرکز آموزش‌های الکترونیک جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان تهیه شده است و به‌روزترین اطلاعات و تکنیک‌های تولید محتوای هوش مصنوعی را به فراگیران ارائه می‌دهد.

- اساتید مجرب: اساتید این دوره از متخصصان برجسته حوزه هوش مصنوعی هستند که تجربه زیادی در زمینه تولید محتوای هوش مصنوعی دارند.

- ارائه گواهینامه: پس از اتمام دوره، به فراگیران گواهینامه معتبر اعطا می‌شود.

علاقه‌مندان به شرکت در دوره تولید محتوای هوش مصنوعی مرکز آموزش‌های الکترونیک جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وب‌سایت www.jdeiut.ir مراجعه کنند.