قرارداد پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و شهرداری اصفهان منعقد شد

۱۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۵ کد : ۷۴۳۴۵ پژوهشی
قرارداد پژوهشی بین معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و معاونت برنامه‌ریزی وتوسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان به امضا رسید.
قرارداد پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و شهرداری اصفهان منعقد شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، قرارداد پژوهشی با موضوع «نظرسنجی از شهروندان و متخصصین درخصوص میزان و نحوه همکاری گروه‌های شهروندان هدف در مناطق مسکونی در تفکیک از مبدأ و تحویل پسماندهای قابل بازیافت» توسط معاونت پژوهشی واحد و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان به امضا رسید.

در این پژوهش تلاش خواهد شد، تا سطح آگاهی شهروندان شهر اصفهان نسبت به میزان و نحوه همکاری گروه‌های شهروندان هدف در اماکن تجاری و مسکونی در تفکیک از مبدأ و تحویل پسماندهای قابل بازیافت بررسی شود.

همچنین شناسایی مهمترین موانع مشارکت شهروندان در زمینه تفکیک از مبدأ و تحویل پسماندهای قابل بازیافت به عنوان یکی از مهمترین متغیرها در این پژوهش مدنظر است.