به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ اول کتاب «مدیریت جامع پسماندهای شهری» وارد بازار نشر شد

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۷ کد : ۷۴۶۴۰ فرهنگی
چاپ اول کتاب «مدیریت جامع پسماندهای شهری» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ اول کتاب «مدیریت جامع پسماندهای شهری» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «مدیریت جامع پسماندهای شهری» تألیف سجاد رستمی، غلامرضا ساکتی، حامد شریفی دارانی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 749 صفحه، در هفت فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.
کتاب پیش رو ﺑﺎ اﻧﺘﺨﺎب ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ از ﻓﻨﻮن، ﺗﮑﻨﻮﻟﻮژیﻫﺎی ﻧﻮﯾﻦ و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎی ﻣﺪﯾﺮﯾﺘﯽ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ پسماند ﮐﻢﺗﺮ، اﺳﺘﻔﺎده ﻣﺠﺪد، ﭘﺮدازش، ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ و دﻓﻊ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪ ﮔﺎم ﺑﺮ می‌دارد ﺗﺎ ﺿﻤﻦ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮی از اﺳﺘﻔﺎده ﺑﯿﺶ از ﺣﺪ از ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ و اثرات سوء اﻗﺘﺼﺎدی، ﺑﻬﺪاﺷﺘﯽ و زیست‌محیطی ﻧﺎﺷﯽ از اﻓﺰاﯾﺶ روزاﻓﺰون ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎ، از ﻃﺮﯾﻖ ﭘﺮدازش و ﺑﺎزﯾﺎﻓﺖ پسماندها، ﻋﻼوه ﺑﺮ ﺗأﻣﯿﻦ ﺑﺨﺸﯽ از هزینه‌های ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪ در ﺷﻬﺮﻫﺎ و روﺳﺘﺎﻫﺎ، ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﻣﮑﺎن ﺟﻬﺖ دﻓن ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎ را ﮐﺎﻫﺶ دﻫﺪ.
چاپ اول این کتاب در تابستان 1403 با قیمت 5 میلیون و 400 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب