نشست تخصصی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان برگزار شد

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۹ کد : ۷۴۹۵۴ پژوهشی
دومین نشست تخصصی مدیریت و فرآوری ضایعات کشاورزی با مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دومین نشست مدیریت و فرآوری ضایعات کشاورزی با حضور معاون پژوهشی، اعضای هیأت علمی گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی و هسته هوش مصنوعی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با مدیر هماهنگی ترویج و کاشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تشکیل شد.

دکتر علی قاسمی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: موضوعات این جلسه پیرامون همکاری با جهاد کشاورزی جهت جمع آوری داده ها برای کاربست هوش مصنوعی در کشاورزی، هماهنگی جلسات با بهره بردان بزرگ و مهم کشاورزی و همکاری برای برگزاری رویداد ایده بازار مدیریت ضایعات کشاورزی پرداخته شد.

دکتر محمدرضا مصلحی عضو هیأت علمی هسته هوش مصنوعی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به توضیحاتی در مورد پروژه انجام شده با موضوع کاربرد هوش مصنوعی در آبیاری گیاهان و شاخص های مهم و داده های مورد نیاز پرداخت.

دکتر حامد صابریان، عضو هیأت علمی گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزیبه پیگیری موضوعات اعلام شده از طرف جهاد دانشگاهی مبنی بر آمادگی جهت انتقال و پیاده سازی دانش فنی های کسب شده با مشارکت سرمایه گذاران پرداخت و درخواست برگزاری جلسه با بهره برداران و سرمایه گذاران را ذکر کرد.

در نهایت، برگزاری نشست های تخصصی با پژوهشگران سازمان تحقیقات کشاورزی و مسؤول بخش آب و خاک جهاد کشاورزی استان جهت ارزیابی داده های جمع آوری شده و قابل استفاده برای هوش مصنوعی و همچنین برگزاری جلسه با بهره برداران و تصمیم گیری در مورد نحوه مشارکت جهاد کشاورزی در رویداد ایده بازار اکبری ذکر شد.