به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

هشتمین آزمون گاز ¼ پوند سازمان نظام مهندسی برگزار شد

۰۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۸ کد : ۷۵۰۸۱ آموزش و کارآفرینی
هشتمین آزمون گاز سازمان نظام مهندسی به همت مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
هشتمین آزمون گاز ¼ پوند سازمان نظام مهندسی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، زینب عباسی مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: برگزاری آزمون گاز نظام مهندسی به منظور ارزیابی مهارت‌ها و دانش فنی مهندسان در زمینه سیستم‌های گاز و تأسیسات مربوط به آن انجام می‌شود.

عباسی افزود: آزمون‌های گاز نظام مهندسی به منظور سنجش توانایی‌های علمی و عملی مهندسان در زمینه سیستم‌های گاز، تضمین اینکه مهندسان با استانداردهای ایمنی و قوانین مربوط به تأسیسات گاز آشنا هستند و کمک به آنها برای ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های خود برگزار می گردد.

وی ادامه داد: شرکت و موفقیت در این آزمون می‌تواند به افزایش اعتماد به نفس کارکنان کمک کند و آن‌ها را برای چالش‌های جدید آماده‌تر کند و در نهایت این افراد می‌توانند به فرصت‌های شغلی بهتری دست یابند و در پروژه‌های بزرگ‌تر و مهم‌تر شرکت کنند.

مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اضافه کرد: آزمون گاز نظام مهندسی با نظارت مرکز آزمون معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران در مرکز کامپیوتر و فنی مهندسی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.