به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره آموزشی اصول و فنون روابط عمومی برگزار شد

۰۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۱ کد : ۷۵۰۸۲ آموزش و کارآفرینی
دومین دوره آموزشی اصول و فنون روابط عمومی به درخواست شهرداری شاهین شهر و به همت مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
دوره آموزشی اصول و فنون روابط عمومی برگزار شد

زینب عباسی مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: دوره‌ آموزشی اصول و فنون روابط عمومی به منظور ارتقاء مهارت‌ها و دانش افراد در زمینه مدیریت ارتباطات سازمانی برگزار می‌گردد.

عباسی افزود: در این دوره مفهوم روابط عمومی و نقش آن در سازمان‌ها، یادگیری نحوه برنامه‌ریزی و اجرای استراتژی‌های مؤثر روابط و روش‌های ارزیابی تأثیر فعالیت‌های روابط عمومی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی افزود: گذراندن این دوره توسط کارکنان سازمان‌ها، توانایی مدیریت و پاسخگویی به موقع در شرایط بحرانی، افزایش اعتماد عمومی به سازمان، توانایی تحلیل داده‌ها و ارائه گزارش‌های مؤثر، افزایش بهره‌وری و کارایی در تیم‌ها و افزایش اعتماد به نفس در مواجهه با چالش‌های ارتباطی را به همراه خواهد داشت.

مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اضافه کرد: مرکز آموزش کامپیوتر و فنی مهندسی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دوره آموزشی اصول و فنون روابط عمومی را به درخواست شهرداری شاهین شهر اجرا کرد. همچنین این مرکز آمادگی برگزاری این دوره را برای سازمان‌های درخواست دهنده خواهد داشت.

وی در پایان گفت: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی، اصفهان، خیابان باهنر، خیابان علاقمندان، کوچه شماره 10، مرکز آموزش شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا وبگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن ۳۳۳۷۸۵۲۵-۰۳۱ پاسخگوی سوالات شماست.