به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره آموزشی گودبرداری برگزار شد

۱۸ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۴ کد : ۷۵۲۴۲ آموزش و کارآفرینی
دوره آموزشی گودبرداری به درخواست استانداری اصفهان و به همت مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
دوره آموزشی گودبرداری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، زینب عباسی مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: دوره‌ آموزشی گودبرداری با هدف آموزش اصول و روش‌های ایمن و مؤثر گودبرداری در پروژه‌های عمرانی و ساختمانی برگزار می‌گردد.

عباسی افزود: در این دوره مواردی نظیر تعریف و اهداف گودبرداری، انواع گودبرداری، آشنایی با نقشه‌های اجرایی و مستندات فنی و تکنیک‌های مختلف گودبرداری و انتخاب روش مناسب مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: گذراندن این دوره باعث افزایش دانش فنی شرکت کنندگان با یادگیری اصول و روش‌های گودبرداری، یادگیری نکات ایمنی و کاهش حوادث در محل کار، شناخت تجهیزات و ماشین‌آلات مورد استفاده در گودبرداری و در نهایت افزایش کیفیت و کارایی در اجرای پروژه‌های گودبرداری خواهد شد.

مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اضافه کرد: مرکز آموزش کامپیوتر و فنی مهندسی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دوره آموزشی گودبرداری را به درخواست استانداری اصفهان اجرا نمود. همچنین این مرکز آمادگی برگزاری این دوره را برای سازمان‌های درخواست دهنده خواهد داشت.

وی در پایان گفت: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی، اصفهان، خیابان باهنر، خیابان علاقمندان، کوچه شماره 10، مرکز آموزش شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا وبگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن ۳۳۳۷۸۵۲۵-۰۳۱ پاسخگوی سؤال های شماست.