به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در دفاع مقدس برگزار شد

۰۳ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۶ کد : ۷۵۷۰۸ فرهنگی
نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در دفاع مقدس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، نمایشگاه معرفی و نمایش دستاوردهای جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در طول هشت سال دفاع مقدس برگزار شد.

این نمایشگاه به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) دانشگاه صنعتی اصفهان برپا شد و دکتر سید‌علی‌محمد میر‌محمدی میبدی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، کارکنان و دانشجویان از این نمایشگاه استقبال کردند.

در این نمایشگاه دستاوردهایی همچون اولین پهپاد ایرانی، دستگاه رمز نگار، بی سیم، بالن هیدروژنی، سرعت سنج گلوله، ارتفاع سنج جزر و مد آب و ... که توسط جهادگران جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گره گشای روزهای پر چالش جنگ تحمیلی بود به نمایش درآمد.

گفتنی است پس از نماز ظهر و عصر کلیپ معرفی اولین پهپاد ایرانی که حاوی صحنه هایی از کارگاه ساخت و اولین پرواز این پهپاد در نقاط عملیاتی جنگ بود برای نمازگزاران پخش شد.