کرسی های آزاد اندیشی "دیالوگ" در حال برگزاری است

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۶ کد : ۷۶۳۶۲ فرهنگی
سلسله نشست های کرسی های آزاد اندیشی تحت عنوان " دیالوگ" توسط کانون مناظره و گفتگو سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان در حال برگزاری است.
کرسی های آزاد اندیشی "دیالوگ" در حال برگزاری است

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، اولین جلسه کرسی های آزاد اندیشی در سال تحصیلی جدید تحت عنوان "دیالوگ" توسط کانون گفتگو و مناظره سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با حضور دانشجویان در تالار اندیشه ساختمان معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

این طرح به گفتگوی دوستانه درباره زندگی و مفاهیمی که با آن مرتبط است می پردازد و می گوید زندگی یک کتاب است، هیچ کتابی را از روی جلدش و هیچ انسانی را از روی ظاهرش نمی توان قضاوت کرد. کتابخانه انسانی دیالوگ فرصتی برای شنیدن و شنیده شدن به رونمایی افکار و عقاید به همراه نقد شدن و محلی برای بازبینی داورهاست.

مفهوم زندگی و چیزهایی که حال آدم را خوب می کند موضوع اولین نشست دیالوگ بود که هر کسی از دیدگاهی می گفت یکی فلسفه یکی دین دیگری نویسندگان مطرح و بعضی هم باورهای خودشان را مطرح می کردند.

دانشجویان علاقمند به این موضوع با حضور در این کرسی آزاد اندیشی به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.