دومین جلسه کرسی آزاد اندیشی "دیالوگ" برگزار شد

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۲ کد : ۷۶۳۶۳ فرهنگی
دومین جلسه کرسی آزاد اندیشی تحت عنوان"دیالوگ" توسط کانون مناظره و گفتگو در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
دومین جلسه کرسی آزاد اندیشی "دیالوگ" برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کرسی آزاد اندیشی تحت عنوان"دیالوگ" توسط کانون مناظره و گفتگوی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور دانشجویان برگزار شر.

در این برنامه که با موضوع کلی نگاه به زندگی برگزار گردید، دانشجویان به دور از قضاوت های کلیشه ای به بیان دیدگاه های خود پرداختند و عقاید و باورهایشان را در کمال آرامش بیان می کردند و درکمال اقدام نقدها را پذیرا بودند چرا که احترام قانون اول این برنامه است و کسی تعصب بر عقاید خود ندارد در واقع متفاوت ترین فضای گفتگو در کتابخانه انسانی رخ می دهد و بجای خواندن تمام کتاب ها که فرصتش را نداریم از خوانده های دیگران استفاده می کنیم.

گفتگو این گمشده در فضای جبر و ریاضی دانشگاه صنعتی مأمنی برای خود اظهاری و تقابل افکار شده که بسیار جذاب است، یکی زندگی را در اوج زیبایی می بیند، دیگری از ظلم و فساد و ... می گوید و سیاه توصیف می کند و چه زیباست تعادلی که در نتیجه این نشست ها به ثمر می نشیند.