به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره آموزشی سیمای شهری برگزار شد

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۵ کد : ۷۶۴۷۸ آموزش و کارآفرینی
دوره آموزشی سیمای شهری ویژه کارکنان شهرداری شاهین شهر برگزار شد.
دوره آموزشی سیمای شهری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، زینب عباسی مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: دوره آموزشی سیمای شهری ویژه کارکنان شهرداری شاهین شهر برگزار شد. این دوره به بررسی و تحلیل جنبه‌های مختلف طراحی و مدیریت فضاهای شهری می‌پردازد و آشنایی با اصول طراحی شهری، تاریخچه و نظریه‌های مرتبط مورد بحث قرار خواهد گرفت.

عباسی افزود: از اهداف برگزاری این دوره می‌توان به بررسی فضاهای عمومی و نقش آن‌ها در زندگی شهری، آشنایی با فرآیندهای برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در حوزه شهرسازی،  یادگیری ابزارها و نرم‌افزارهای مرتبط با طراحی شهری اشاره نمود.

وی ادامه داد: افزایش دانش تخصصی در طراحی و مدیریت شهری، بهبود مهارت‌های عملی در تحلیل فضاهای شهری و توسعه توانایی برنامه‌ریزی در پروژه‌های عظیم از مزایای گذراندن این دوره آموزشی است.

مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان عنوان کرد: گذراندن این دوره آموزشی‌ توسط کارکنان شهرداری به نوآوری در طراحی شهری و پیاده سازی ایده های خلاقانه توسط آنها و در نهایت به بهبود کیفیت فضاهای عمومی و شهری منجر خواهد شد.

وی اضافه کرد: این مرکز آمادگی برگزاری دوره آموزش سیمای شهری را در تمام طول سال برای شهرداری‌ها و سازمان ها را خواهد داشت.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی، اصفهان، خیابان باهنر، خیابان علاقمندان،کوچه 10،  مرکز آموزش شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا وبگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن ۳۳۳۷۸۵۲۵-۰۳۱ پاسخگوی سوالات شماست.