به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره آموزشی آشنایی با مراجع قضایی برگزار شد

۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۵ کد : ۷۶۵۳۴ آموزش و کارآفرینی
دوره آموزشی آشنایی با مراجع قضایی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دوره آشنایی با مراجع قضایی کارکنان استانداری اصفهان به همت مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

زینب عباسی مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: دوره آموزشی آشنایی با مراجع قضایی به منظور آشنایی افراد با نظام قضایی و ساختار مراجع قضایی برگزار شد و از اهداف برگزاری این دوره می توان به افزایش آگاهی حقوقی، تسهیل دسترسی به عدالت ، آشنایی با فرآیند دادرسی و پیشگیری از مشکلات حقوقی اشاره نمود.

وی افزود: بهبود مهارت‌های ارتباطی، کاهش ریسک‌های حقوقی و توانایی تحلیل و حل مسائل حقوقی از مزایای گذراندن این دوره آموزشی است.

عباسی عنوان کرد: آشنایی با مراجع قضایی به کارکنان کمک می‌کند تا در صورت بروز اختلافات، به شیوه‌ای مؤثرتر عمل کنند و در نهایت سبب ایجاد یک فرهنگ حقوقی در سازمان ها می گردد که به حفظ حقوق کارکنان و افزایش رضایت شغلی کمک خواهد نمود.

مدیر مرکز شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اضافه کرد: مرکز آموزش کامپیوتر و فنی مهندسی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ، دوره آشنایی با مراجع قضایی را به سفارش استانداری اصفهان برای کارکنان این سازمان اجرا نمود. همچنین این مرکز آمادگی برگزاری این دوره را برای سازمان‌های درخواست دهنده خواهد داشت.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی، اصفهان، خیابان باهنر، خیابان علاقمندان، کوچه10 مرکز آموزش شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا وبگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن ۳۳۳۷۸۵۲۵-۰۳۱ پاسخگوی سوالات شماست.