انتصاب مدیر اداره برنامه‌ریزی، نظارت و توسعه آموزش جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به عنوان عضو گروه تخصصی آموزشی زبان های خارجی

۳۰ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۳ کد : ۷۶۸۱۶ آموزش و کارآفرینی
مدیر اداره برنامه‌ریزی، نظارت و توسعه آموزش جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به عنوان عضو گروه تخصصی آموزشی زبان های خارجی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، حمیده ستایش مهر مدیر اداره برنامه‌ریزی، نظارت و توسعه آموزش جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان طی حکمی به عنوان عضو گروه تخصصی آموزشی زبان های خارجی منصوب شد.

در این حکم که به امضا محمد محسن غفوریان معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی رسیده، آمده است:

خواهر گرامی سرکار خانم حمیده ستایش‌مهر
همکار محترم جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

نظر به ضرورت ارتقای گروه‌های تخصصی آموزشی و اهمیت این گروه‌ها در گسترش و استانداردسازی دوره‌ها و متون آموزشی جهاددانشگاهی و با عنایت به پیشنهاد مدیرکل محترم برنامه‌ریزی و توسعه آموزش، بر اساس این ابلاغ به مدت 2 سال به عنوان "عضو گروه تخصصی آموزشی زبان‌های خارجی" منصوب می‌شوید. امید است با توکل بر خداوند متعال و همکاری با سایر اعضاء در پیشبرد اهداف مجموعه جهاددانشگاهی موفق باشید.