کتاب " متابولیت‌های ثانویه گیاهی " وارد بازار نشر شد

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۵ کد : ۷۶۸۳ فرهنگی
توسط سازمان انتشارات شعبه واحد صنعتی اصفهان کتاب " متابولیت‌های ثانویه گیاهی " وارد بازار نشر شد.
کتاب " متابولیت‌های ثانویه گیاهی " وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، توسط سازمان انتشارات شعبه واحد صنعتی اصفهان کتاب « متابولیت‌های ثانویه گیاهی » تالیف؛ دکتر مجتبی کریمی چاپ وارد بازار کتاب شد.

در بخش هایی از این کتاب می خوانیم : به دلیل اثرات دیگر متابولیت‌های ثانویه گیاهی از جمله اثرات ضد سرطانی، ضد باکتریایی، ضد ویروسی و آنتی اکسیدانی که در آنها وجود دارد، بسیاری از زیست‌شناسان مولکولی و اصلاحگران گیاهی در سال‌های اخیر به این متابولیت‌ها توجه ویژه کرده‌اند.

در این کتاب ویژگی شیمیایی متابولیت‌های ثانویه، اثرات فیزیولوژیک شناخته شده آنها و سازوکار عمل آنها نیز به طور مختصر ارائه شده است.

این اثر بنابر درخواست‌های فراوان به ویژه از طرف دانشمندان کشورهای در حال توسعه، مبنی بر معرفی روش‌های مناسب اندازه‌گیری متابولیت‌های ثانویه گیاهی تدوین شده است.

گفتنی است؛ این کتاب با تیراژ 500 نسخه و 162 صفحه به بازار نشر عرضه شده و علاقمندان می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و یا سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل نمایند.