به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

چاپ ششم کتاب «English for Students of Engineering» وارد بازار نشر شد

۰۲ آبان ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۱ کد : ۷۶۸۸۹ فرهنگی
چاپ ششم کتاب «English for Students of Engineering» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
چاپ ششم کتاب «English for Students of Engineering» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «English for Students of Engineering» تألیف دکتر غلامرضا زارعی و دکتر سعید خزائی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 224 صفحه و 25 درس، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب منبعی مناسب برای تمامی دانشجویان فنی و مهندسی برای گذراندن درس زبان عمومی است.

چاپ ششم این کتاب در پاییز 1403 با قیمت یک میلیون و 800 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب