دوره آموزشی کنترل کیفیت رنگ ها و پوشرنگ های پلاستیک و نیمه پلاستیک برگزار شد

۰۲ آبان ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۷ کد : ۷۶۹۲۹ آموزش و کارآفرینی پژوهشی
به همت معاونت آموزشی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و با همکاری مرکز شیمی و مهندسی شیمی دوره آموزشی کنترل کیفیت رنگ ها و پوش رنگهای پلاستیک و نیم پلاستیک برگزار شد.
دوره آموزشی کنترل کیفیت رنگ ها و پوشرنگ های پلاستیک و نیمه پلاستیک برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دوره آموزشی کنترل کیفیت رنگ ها و پوشرنگ های پلاستیک و نیم پلاستیک (مطابق با استاندارد 289)  به همت مرکز آموزش شماره 6 جهاد دانشگاهی و با همکاری مرکز شیمی و مهندسی شیمی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

غلامرضا دواشی مدیر مرکز  شماره شش آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی اظهار کرد: این دوره برای  یکی از شرکت های معتبر تولیدی - صنعتی با زمینه فعالیت تولید رنگ های صنعتی، دریایی، خودرویی و ساختمانی برگزار شد.

در این دوره کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه کنترل کیفیت، با مفاهیم و پارامترهای تخصصی در حوزه کنترل کیفیت رنگ همچون وضعیت ظاهری، قابلیت بازپوشانی، پایداری حرارتی 50 درجه سانتیگراد، گرانروی، بسته بندی، براقیت، اثرات پوشرنگ ها و ... به صورت کاملا عملی و مطابق با استاندارد 289 آشنا شدند.