چاپ مقاله پژوهشگر جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در مجله Future Food

۱۵ آبان ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۲ کد : ۷۷۰۴۹ پژوهشی
تعداد بازدید:۶۷
مقاله «Brewers’ spent grain as a functional ingredient in bakery, pasta, and cereal-based products» در مجله Future Food چاپ شد.
چاپ مقاله پژوهشگر جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در مجله Future Food

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دکتر حامد صابریان مدیر گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی گروه پژوهشی، فرآوری پسماندهای صنایع غذایی و تولید ترکیبات ارزشمند و فراسودمند از آن هاست.

صابریان افزود: یکی از این پسماندها BSG است که به عنوان محصول جانبی کارخانجات تولید مالت شناخته شده است و عمدتاً برای خوراک دام استفاده می شود؛ این در حالی است که به علت غنی بودن از نظر فیبر، پروتئین و ترکیبات زیست فعال، دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی، ضد دیابتی و ضد التهابی است و بنابراین از پتانسیل مناسبی برای کاربرد در محصولات نانوایی، پاستا و ... برخوردار است. لذا این مقاله مروری با همکاری پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز پژوهشی-صنعتی در کشور تهیه و در مجله Future Food به چاپ رسید.

وی گفت: گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی آمادگی همکاری با کارخانجات در زمینه فرآوری پسماند BSG و تولید ترکیبات ارزشمند مطابق تقاضای آن ها را دارد.

گفتنی است که مجله Future Food، یکی از مجلات معتبر الزویر در حوزه صنایع غذایی با رتبه Q1 است.


نظر شما :