چاپ مقاله پژوهشگر جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در مجله Future Food
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دکتر حامد صابریان مدیر گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی گروه پژوهشی، فرآوری پسماندهای صنایع غذایی و تولید ترکیبات ارزشمند و فراسودمند از آن هاست.
صابریان افزود: یکی از این پسماندها BSG است که به عنوان محصول جانبی کارخانجات تولید مالت شناخته شده است و عمدتاً برای خوراک دام استفاده می شود؛ این در حالی است که به علت غنی بودن از نظر فیبر، پروتئین و ترکیبات زیست فعال، دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی، ضد دیابتی و ضد التهابی است و بنابراین از پتانسیل مناسبی برای کاربرد در محصولات نانوایی، پاستا و ... برخوردار است. لذا این مقاله مروری با همکاری پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز پژوهشی-صنعتی در کشور تهیه و در مجله Future Food به چاپ رسید.
وی گفت: گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی آمادگی همکاری با کارخانجات در زمینه فرآوری پسماند BSG و تولید ترکیبات ارزشمند مطابق تقاضای آن ها را دارد.
گفتنی است که مجله Future Food، یکی از مجلات معتبر الزویر در حوزه صنایع غذایی با رتبه Q1 است.
نظر شما :