پایلوت تولید و فرآوری ترکیبات غذایی و داروئی در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان افتتاح شد

۱۹ آبان ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۲ کد : ۷۷۵۷۹ پژوهشی
تعداد بازدید:۵۵
پایلوت «تولید و فرآوری ترکیبات غذایی و داروئی» گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان افتتاح گردید.
پایلوت تولید و فرآوری ترکیبات غذایی و داروئی در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، پایلوت «تولید و فرآوری ترکیبات غذایی و داروئی» گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با حضور مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، رئیس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی و جمعی از اساتید دانشگاه ها افتتاح گردید.

دکتر حامد صابریان مدیر گروه پژوهشی فرآوری پسماند و ضایعات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: هدف از راه اندازی این پایلوت، افزایش مقیاس پژوهش های کاربردی از آزمایشگاهی به نیمه صنعتی است تا با افزایش مقیاس حجم تولید ترکیبات غذایی و داروئی، امکان سنجی تولید صنعتی آن ها صورت گرفته و آمادگی لازم برای تجاری سازی کسب گردد.

وی گفت: خطوط تولید پایلوت سه نوع محصول شربت فروکتوز از خرمای ضایعاتی، نشاسته های اصلاح شده غذایی و صنعتی و ترکیبات ارزشمند بلوط (شامل عصاره تاننی و پرمیکس آرد بلوط) در این پایلوت مورد بازدید قرار گرفت. همچنین با افزودن برخی تجهیزات به این پایلوت، امکان تولید ترکیبات ارزشمند غذایی از قبیل فیبر، پکتین، عصاره های فنولی  و همچنین مشتقات سلولزی وجود دارد.

 


نظر شما :