ارسال گزارش مرحله اول و دوم طرح نظرسنجی از شهروندان و متخصصین در خصوص میزان و نحوه همکاری گروه های شهروندان هدف در مناطق مسکونی در تفکیک از مبداء و تحویل پسماندهای قابل بازیافت
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، گزارش مرحله اول و دوم قرارداد "نظرسنجی از شهروندان و متخصصین در خصوص میزان و نحوه همکاری گروه های شهروندان هدف در مناطق مسکونی در تفکیک از مبداء و تحویل پسماندهای قابل بازیافت و تعیین نقاط قوت و ضعف و تحلیل نتایج" به کارفرمایی معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان ارسال شد.
غلامرضا کرباسی مدیر مرکز مهندسی توسعه بهره وری و سیستم های جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: اهمیت و ضرورت مدیریت پسماند در جوامع مدرن بسیار بالاست و به عنوان یکی از ضرورت های توسعه پایدار محسوب می شود. تولید انواع پسماند در زندگی انسان ها امری اجتناب ناپذیر است و عدم توجه کافی به این موضوع می تواند تأثیر زیادی در تخریب محیط زیست و طبیعت داشته باشد.
کرباسی گفت: در مراحل اول و دوم این قرارداد می بایست مصاحبه نیمه ساختار یافته با حداکثر 51 نفر از خبرگان و بازوان اجرایی انجام و فرآیند طراحی پرسش نامه ای ابتکاری با الهام از متغیرهای انتخابی توسط خبرگان و بازوان اجرایی انجام و تهیه می گردید، که طی گزارش مربوطه تحویل کارفرما شد.
وی ادامه داد: در این گزارش تیم خبرگان و بازوان اجرایی منتخب، معرفی، و توسط سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان مورد تایید قرار گرفتند. همچنین پرسش های اولیه برای جلسه با خبرگان و بازوان اجرایی تدوین شد و هماهنگی با خبرگان و بازوان اجرایی جهت انجام مصاحبه با همکاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان صورت پذیرفت.
مدیر مرکز مهندسی توسعه بهره وری و سیستم های جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان عنوان کرد: در این راستا و جهت انجام مراحل قراداد پیاده سازی و تحلیل مصاحبه ها و استخراج متغیرهای انتخابی توسط خبرگان و بازوان اجرایی نیز انجام شد. در فرآیند طراحی پرسش نامه ای ابتکاری سؤالات مرتبط با هر متغییر بر مبنای متغیرهای انتخابی خبرگان و بازوان اجرایی طراحی شد و روایی پرسشنامه ابتکاری به روش دلفی مورد سنجش قرار گرفت و در نهایت پرسشنامه نهایی به سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان جهت جمع آوری و تکمیل نمونه گیری تحویل شد.
وی اضافه کرد: هدف مدیریت پسماند کاهش اثرات زیان بار پسماند بر روی سلامت انسان، محیط زیست و زیباشناسی است. در این پروژه تلاش می شود نظر شهروندان و خبرگان درباره ی اقدامات انجام شده در ابعاد: اصلاح رفتار شهروندان ، آگاه سازی و انگیزش با هدف افزایش سطح مشارکت شهروندان، افزایش تفکیک از مبداء و افزایش تحویل پسماند به سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان مورد ارزیابی قرار گیرد.
نظر شما :